Betong i nya “pannrummet”.

När vi ändå ska byta ut vår panna tänkte vi även göra om platsen där den står. Det blir ju lite smutsigt och dammigt runt om. Vi tänkte be en firma komma och sätta betongväggar runt om. Det blir säkert fint med lite puts på. Anledningen att vi byter pannan nu är att den redan gått på övertid. Vi känner att vi vill ha kontroll på situationen så att den inte går sönder mitt i vintern! Om du klickar på länken kan du läsa mer om firman vi tänkte anlita för att gjuta betong, betongpoolen.nu. Det finns ju en hel massa regler och lagar att följa när vi ska byta ut pannan och dessutom göra en utbyggnad på vårt hus. Det är tacksamt att anlita någon som vet vad det gör. Visst kan vi gjuta men det är så mycket mer.

Jag försöker få min sambo intresserad av att även passa på att skaffa en gammal vedspis. Det har jag drömt om sedan jag var barn. Nu vet ju inte jag om det går att gjuta in den i en sorts stomme av betong. Bäst att kolla med någon som kan det där. Det kommer säkert att se ut som ett krig i den delen av huset där pannan ska vara men vi har som tur väl en ingång till, så vi kan stänga av där medan jobbet pågår.

 

Lämna ett svar