En barnvagn går att använda till annat, som att köra ved.

Vår skottkärra har varit trasig länge och jag tycker det är evinnerligt tråkigt att bära ved från skjulet en famn i taget. Vi eldar inte lika mycket på sommaren men när kylan kryper på krävs det en hel del ved. Inomhus finns det inte plats att förvara så mycket ved heller. Härom dagen kom jag på något smart. Jag rotade fram en gammal barnvagn som stått i förrådet. Den var allt annat än vacker men den var funktionsduglig. Jag tog bort suffletten och lite annat lull-lull från när barnen var små och hade nu en vedvagn istället för en barnvagn. Det blev genast både roligare och enklare att bära in ved. Den här modellen är från 60-talet och innehåller inte så mycket tyg och stoppning, vilket gör den lätt att torka av och den tål att stå ute. Jag tycker det är roligt att återvinna saker och att en barnvagn kunde få komma till användning igen. Jag kanske inte ska ha den så nära pannan för jag tror det är ganska känsligt material. Den tål nog den mesta men inte värme. Klicka på länken om du vill kika på en ny, trendig barnvagn, barnvagnshuset.net. Det är lite andra grejer än vad man hade på 60-talet! Det har hänt lite sedan dess och det finns många olika sorter och modeller. Vissa kan du till och med jogga med.

Lämna ett svar