En tandläkare i Lund fick trolla, efter jag snubblade in i pannan.

Det kanske inte var så mycket magi direkt men tandläkaren inne i Lund fixade iallafall den avslagna flisan på min tand. Jag snubblade på en mattkant och for huvudstupa in i vår panna! Vår panna är bra på alla sätt och den värmer skönt men just då var jag så arg på att den stod just där. Jag trodde inte det fanns en tandläkare som kunde hjälpa mig med min tand. Iallafall inte utan ett stort ingrepp och många tusenlappar. Jag bor utanför Lund men fick en tid redan nästa dag och tandläkaren kunde fixa den med en gång. Snacka om att bli snopen! Höll på att stuka foten när jag sparkade till på pannan innan jag åkte. Behöver kanske du boka tid hos en tandläkare i Lund, piggco.se. De är kunniga och fixar det mesta som har med dina tänder att göra.

Det är en lite pinsam historia att berätta och min sambo bara skrattar åt mig. Jag är glad att lagningen av min framtand inte syns annat än om man tittar riktigt noga, men så nära ska ingen annan än min sambo vara. 🙂 I fall någon undrar kan jag säga att jag var nykter! Det var bara det att mattan rullat ihop sig och jag tror jag vet vem den förövaren är. Min katt! Hon älskar att spöa upp trasmattorna i huset och de ligger ihopknölade som högar i huset.

Lämna ett svar