Gammal panna i stugan på Öland.

Jag gick och ärvde en stuga på Öland för några år sedan. Faktum är att jag inte varit där så mycket eftersom jag vantrivts på den ön. Nu har saker ändrat sig och jag tycker att det känns ganska bra att vara där igen. Den här gången har jag annat sällskap och slipper alla lögner och annat elände. Nog om den gamla historian och över till något annat gammalt, nämligen pannan i stugan på Öland. Den har nog gjort sitt och ska jag kunna vara där i vinter måste den troligen bytas ut. Jag tror att jag ska behålla stugan men ibland har det känts bättre om någon annan får glädje av den. Här finns att hyra stuga på Öland, sonjascamping. Kanske det är ett bättre alternativ för mig som inte är där så ofta. Den behöver ju underhållas och trädgården måste fixas. Det är lite att fundera på och speciellt eftersom en ny panna kostar en del. Jag tror jag får åka över dit i helgen och bara sätta mig och fundera. Det finns så klart en del barndomsminnen kvar där men det är inte några jag saknar och inte så mycket folket heller. Ölands oerhört vackra natur däremot! Den är speciell och jag tror kanske jag skulle uppskatta mer att bara komma till ön och vara lite turist ibland.

Lämna ett svar