Mark och anläggning i Kalmar och en panna som inte ville vara med.

Det händer massa med saker just nu, både bra och dåliga. Ett större projekt med mark och anläggningsarbete har blivit klart i Kalmar. Tyvärr gav pannan med sig här hemma och det verkar som om det bästa är att köpa en ny. Kanske inte ska klaga den har ju några år på nacken. Vi har ju fått en mycket vacker parkliknande trädgård iallafall tack vare alla duktiga som hjälp till. Behöver du hjälp med mark och anläggning i Kalmar? Liljegrens Entreprenad AB hjälper gärna till.

Det har tagit sin tid att fixa till marken på tomten eftersom den var alldeles sumpig men nu är det dränerat och färdigt att bygga på. Vi hade hoppats att pannan skulle hålla tills det nya huset var klart. Nu får vi alltså ta och fixa en lösning under tiden. Kanske går det att hitta en tillfällig lösning eller får vi använda elradiatorer.

Många tycker nog att det är konstigt att vi gjorde en sorts trädgård innan vi byggde huset. Vi tyckte att när ändå alla maskiner och de som jobbade med mark och anläggning ändå var här i Kalmar, var det lika bra att passa på. Det gå bra att bygga huset ändå och då har ju trädgården hunnit växa lite under tiden. När väl markarbetet är klart går det ju ganska fort att få upp huset. Just nu siktar vi in oss på att lösa problemet med pannan, eftersom det fortfarande är ganska kallt ute o nätterna.

 

Lämna ett svar