På begravning i Solna och pannan flög till himlen.

Ibland har man mindre tur kan man väl säga! Vi kom precis hem från Solna och en begravning när vår panna också hade beslutat sig för att det var färdigt. Jag vet inte om den flög iväg till himlen men död är den iallafall. Det blir ekonomiskt jobbigt men ingenting mot den sorg jag känner för min faster som gick bort. Hon var född i Solna och ville även att begravningen ägde rum där. Det var en vacker sammankomst och hon hade tyckt om den. Min faster var en mycket speciell kvinna och jag tyckte mycket om henne. Hon hette Elisa och var ganska barsk och bestämd, åtminstone tyckte jag det när jag växte upp. Med åldern kom andra egenskaper som gjorde att man kände stor värme och beundran för denna kvinna. Det var en tung klump i bröstet på väg hem från begravningen och Elisa kommer alltid finnas kvar i mitt hjärta. Här kan du läsa mer om begravning i Solna, solnabegravning. Jag kommer behöva hålla tankarna på annat håll så det kanske fanns en mening med att pannan beslutade sig för att sluta fungera. Det blir till att dra igång den gamla vedspisen och hugga ved!

 

Lämna ett svar