Rollatorn blev bränd av värmepannan!

Min fina rollator har fått stora bruna märken på ena sidan och ena hjulet har smält. Den har stått alldeles för nära pannan och blivit bränd. Jag som var så förtjust i den! Visserligen var den ganska gammal och ful jämför med de du hittar idag, men den var väldigt behändig när man ska gå långt. Det är så att jag har en skada i höften som gör att jag behöver ha min rollator. Det blev komplikationer med höften efter en mc-olycka för ett år sedan. Så småningom kommer jag förhoppningsvis slippa att använda den men först måste jag operera mig ännu en gång. Den nu lite skadade rollatorn var begagnad när jag fick den och jag trodde inte då att jag skulle ha den så länge. Nu får jag nog ta och leta upp en ny iallafall! Jag har hittat ett ställe där de har många fina och moderna modeller. Är du lite nyfiken på en rollator, seniortoo.com. Det finns faktiskt så många fina att välja på att jag får svårt att bestämma vilken jag ska ha. Den jag har tittat på är vit och silverfärgad och ser sportig ut. Den får man hålla borta från pannan! Jag brukar aldrig ställa den där men jag knuffade nog dit den när vi fick besök sist. Hallen är lite trång och vi får inte rum med så mycket där. Pannrummet ligger precis bredvid.

 

 

Lämna ett svar