Skräddarsydd kostym eldades upp i pannan!

Ja, det var lite olyckligt som min gamla chef brukade säga, men den nya skräddarsydda kostymen hamnade helt enkelt i pannan! Den var varken vacker att se på eller skön att bära, inte för att jag ens ville prova med det hemska tyget som valts. Nu kan man väl ändå säga till sitt försvar att den skräddarsydda utstyrseln var inhandlad i Thailand så den kostade nog inte många baht! Min kära kusin måste ha druckit för mycket Mekong eller liknande när han beställde den. Så här efteråt kan jag tycka att det är lite synd att jag inte tog kort på den sorgliga skapelsen! Då hade jag kunnat visa hur den såg ut och ni hade förstått. Den var grön och gul, med stora blommor och dessutom i nylonliknande tyg. Någon hade inbillat honom att detta var superinne igen, sjuttiotalets värstingar! Vill du få det gjort ordentligt och slippa slänga den i pannan ska klicka här för att låta sy upp en skräddarsydd kostym, pelote.com. Det ska iallafall jag göra om jag behöver en ny. Jag ska tipsa min kära kusin också!

 

 

Lämna ett svar