Tänddelar till pannan? Eller bilen?

Det kom en paket med posten idag och det står innehåll: tänddelar? Jag har ingen aning eftersom det är min sambo som har beställt. Han har inte sagt något om det och jag vet inte vad man ska ha tänddelar till? Kanske till pannan? Den fungerar ju så vitt jag vet så det låter inte troligt. Nyfiken som jag är så måste jag lura ut det utan att fråga och vem är bättre att fråga än Google! Det visade sig inte alls vara så märkvärdigt när jag gjorde en snabb sökning. Det verkar vara till en bil, eftersom vi inte har något annat fordon. Man lär sig något nytt varje dag. Här kan du läsa mer om tänddelar, startmotor.se.

Min sambo kommer att skratta när han kommer hem och jag berättar att jag trott att det var till vår panna. Han skrattar nog lika mycket när jag berättar att jag ansträngt mig för att ta reda på vad tänddelar är genom att söka på nätet. Bäst att vara tyst om det kanske och bara titta på när han öppnar paketet, och låtsas som om man redan vet precis vad det är! Jag tror det eftersom han får skratta så mycket åt mig och mina konstigheter annars. Nu vet jag iallafall vad tänddelar är, hur det fungerar kanske min sambo kan visa senare :-).

Lämna ett svar