Tandvård nödvändig i Jönköping på grund av pannan!

Som vanligt har jag oturen att göra konstiga saker på de mest olämpliga tillfällen. Den här gången hade jag tänkt att vara duktig och hjälp till vid mitt besök hos svärföräldrarna i Jönköping. Det artade sig inte bättre än att jag fick söka upp tandvården. Ja, då undrar ni förstås vad som hände? Jag envisades med att bära in en famn med alldeles för många vedträn och snubblade så klart! Det tog inte slut med det utan jag snubblade rakt in i deras vedpanna med huvudet före. Givetvis slog jag emot tänderna ganska hårt. Det verkade inte gått av någon tand men det illvärkte i dem. Jag fick helt enkelt krypa till korset och fråga mina svärföräldrar om de visste någon tandläkare som kunde ge tandvård till mina värkande tänder. Det gjorde de så klart och jag begav mig in till Jönköping. Jag hade inte vågat ta någon värktablett innan besöket. Väl framme visade det sig att det inte var någon fara, inget var skadat och jag kunde vara lugn. Ont skulle det troligen göra några dagar men det var iallafall inget värre. Här kan du boka tandvård i Jönköping, tandvardenhabo. Tandläkaren tyckte iallafall att det var bra att jag sökte upp tandvården för säkerhets skull.

Lämna ett svar